logo

Telefoon 0800 0221961

 
 

 

Home | Tips | Klantenservice | Over Ons

 
     
 

 

 

 

Autohuur Mallorca

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Mallorca en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

 

Gegarandeerd lage prijzen via vergelijken

Geen reserveringskosten of verborgen kosten

Verzekering en onbeperkte kilometers

Klantondersteuning 24/7 beschikbaar

Vergelijk prijzen en kies zelf bij welk bedrijf u wilt huren!

Mallorca info

Autoverhuur Mallorca

Autohuur Mallorca

Mallorca is een eiland in de Middellandse Zee, vlak bij de Spaanse oostkust. Dit is het grootste eiland in de eilandengroep Balearen, en in 2010 het aantal inwoners geschat op bijna 900   000.De hoofdstad en grootste stad is Palma de Mallorca, die een locatie in het zuidwesten van Mallorca heeft.

 

Mallorca is erg populair bij toeristen, en dit is de meest bezochte eiland in de Middellandse Zee. Sinds de jaren 1950, stroomden toeristen hier om te ontspannen op de vele stranden, de oude straten van Palma de Mallorca dwalen, het themapark Marineland te bezoeken of de vele grotten op het eiland te verkennen.

 

Palma de Mallorca Airport is ook bekend als luchthaven Son Sant Joan ligt op ca.. 8 km buiten Palma de Mallorca.Dit is de derde grootste luchthaven van Spanje.

 

 

     
 

Spanjeautohuur.com

Klantenservice

Informatie

Top 8

 

 
     
  www.carhirespain.netwww.spanienmietwagen.netwww.locationdevoitureespagne.frwww.autonoleggiospagna.itwww.wynajemsamochodowhiszpania.plwww.autopujcovnaspanelsko.czwww.spanialeiebil.nowww.hyrbilspanien.sewww.spanienbiludlejning.dkwww.autovuokraamoespanja.fi