Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Barcelona

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Barcelona en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Barcelona info

Autoverhuur Barcelona
Autohuur Barcelona

Barcelona ligt aan de noordelijke oostkust, grenzend aan de Middellandse Zee. Dit is de tweede grootste stad van het land met een bevolking van meer dan 1 600 000 (2009).

Barcelona is beroemd om de prachtige oude stad gelegen aan de populaire en brede straten, Las Ramblas. In de oude stad kunt u dwalen door smalle straatjes en bezoek de historische kerken zoals de Santa Maria del Mar De waarschijnlijk meest bekende kerk in de stad is het prachtige Templo de la Sagrada Familia uit 1884. Daarnaast kunt u een bezoek musea met exposities van zowel Pablo Picasso en Salvador Dalí.

De luchthaven van Barcelona ligt in het centrum van El Prat de Llobregat.De luchthaven is te vinden sommigen. 10 km van Barcelona en is de tweede grootste in Spanje.