Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Malaga

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Malaga en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Malaga info

Autoverhuur Malaga
Autohuur Malaga

Malaga ligt aan de Costa del Sol in het zuiden van Spanje en is een van de oudste havens aan de Middellandse Zee en een van de beste in Spanje. Malaga is opgericht in ca. 770 f. Kr. en vandaag de bevolking gemeten bij meer dan 550 000 (2009).

Vanwege zijn weelderige vegetatie, prachtige stranden en de zuidelijke ligging, Malaga is een populaire vakantiebestemming. Door de geschiedenis, kan men zien een aantal oude gebouwen, waaronder de kathedraal uit 1500 en een Romeins theater uit de 1e eeuw voor Christus Kr. Pablo Picasso werd geboren in Malaga en het Museo Picasso Málaga is gewijd aan de kunstenaar en zijn werk.

Malaga Airport is ook bekend als Pablo Ruiz Picasso Airport ligt op ca.. 10 km buiten het stadscentrum. Dit is de 4e drukste luchthaven in het land.