Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Mallorca

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Mallorca en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Mallorca info

Autoverhuur Mallorca
Autohuur Mallorca

Mallorca is een eiland in de Middellandse Zee, vlak bij de Spaanse oostkust. Dit is het grootste eiland in de eilandengroep Balearen, en in 2010 het aantal inwoners geschat op bijna 900000. De hoofdstad en grootste stad is Palma de Mallorca, die een locatie in het zuidwesten van Mallorca heeft.

Mallorca is erg populair bij toeristen, en dit is de meest bezochte eiland in de Middellandse Zee. Sinds de jaren 1950, stroomden toeristen hier om te ontspannen op de vele stranden, de oude straten van Palma de Mallorca dwalen, het themapark Marineland te bezoeken of de vele grotten op het eiland te verkennen.

Palma de Mallorca Airport is ook bekend als luchthaven Son Sant Joan ligt op ca.. 8 km buiten Palma de Mallorca. Dit is de derde grootste luchthaven van Spanje.