Autohuur Mallorca Luchthaven

» Huurauto » Autohuur Mallorca Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in Spanje

Autoverhuur Mallorca Luchthaven

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Mallorca’s Luchthaven en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Mallorca Luchthaven info

Autoverhuur Mallorca Luchthaven

Autohuur Mallorca Luchthaven

Palma de Mallorca Airport (PMI) is gelegen net buiten de hoofdstad Palma de Mallorca in de populaire mediterrane eiland Mallorca. Het duurt ongeveer 10 minuten rijden naar de luchthaven, en je krijgt er, ten oosten volgen MA-19, die overgaat in de buurt van de luchthaven. Er zijn zowel bushaltes en een taxistandplaats buiten de aankomsthal.

Palma de Mallorca Airport is Spanje’s vierde grootste luchthaven en is een van de drukste van Europa tijdens het zomerseizoen. In 2009 werkten er meer dan 20 000 000 passagiers in de luchthaven. Bedrijven zoals Ryanair, Easyjet en Thomson luchtwegen hier gehuisvest en biedt diensten aan onder meer Dublin, Parijs en Londen.

De luchthaven biedt faciliteiten zoals autoverhuurbedrijven, postkantoor en winkels verkopen parfum, alcohol en mode. Er zijn vele restaurants, bars en cafes.