Autohuur Malaga Luchthaven

Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Malaga Luchthaven

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Malaga’s Luchthaven en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Malaga Luchthaven info

Autoverhuur Malaga Luchthaven
Autohuur Malaga Luchthaven

Malaga luchthaven (AGP) ligt op ca.. 8 km buiten Malaga in het zuiden van Spanje. Er zijn treinverbindingen naar verschillende steden en in de zomer is ingesteld pendelbussen. U kunt de A-357 uit de stad naar het westen en sla linksaf bij de rotonde naar de A-7. Deze weg volgt u de afslag van de N-340. De luchthaven biedt huurauto’s en taxi’s.

Veel toeristen gebruiken de luchthaven naar het idyllische oorden reizen langs deze populaire Middellandse Zeekust en de luchthaven is de 4e drukste van het land. Het aantal passagiers was meer dan 11 miljoen in 2009. Luchtvaartmaatschappijen zijn Airlines, Lufthansa, British Airways en Aeroflot, terwijl de vluchten naar steden als Casablanca, Rome, Sofia en Göteborg.

Naast winkels en restaurants, kunt u een bezoek aan een Luchtvaart Museum en een tentoonstelling.