Autohuur Albacete

» Huurauto » Autohuur Albacete
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in Spanje

Autoverhuur Albacete

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Albacete en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Albacete info

Autoverhuur Albacete

Autohuur Albacete

Albacete is gelegen in het zuidoosten van Spanje en behoort tot de regio Castilla – La Mancha. De stad ligt in het binnenland gelegen, bijna 140 km van Valencia, grenzend aan de Middellandse Zee in het noordoosten. De bevolking van de Albacete is gemeten over te zijn. 160.000 (2007).

Net als vele andere Spaanse steden zijn ook Albacete onderverdeeld in een oudere en een nieuwere gedeelte van de stad. In de historische wijk kunt u terecht in de kathedraal van San Juan Bautista, die was begonnen in de vroege 1500’s. Provinciaal Archeologisch Museum is gewijd aan de geschiedenis van het gebied door middel van verschillende ontdekkingen artefacten en grotschilderingen. Het gebied was lange tijd bekend voor het produceren van goederen smid, en in Albacete Knife Making Museum meer informatie over deze traditie te leren.

Albacete Airport biedt vluchten aan, onder andere Barcelona ligt op ongeveer 5 km van het centrum.