Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Albacete

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Albacete en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Albacete info

Autoverhuur Albacete
Autohuur Albacete

Albacete is gelegen in het zuidoosten van Spanje en behoort tot de regio Castilla – La Mancha. De stad ligt in het binnenland gelegen, bijna 140 km van Valencia, grenzend aan de Middellandse Zee in het noordoosten. De bevolking van de Albacete is gemeten over te zijn. 160.000 (2007).

Net als vele andere Spaanse steden zijn ook Albacete onderverdeeld in een oudere en een nieuwere gedeelte van de stad. In de historische wijk kunt u terecht in de kathedraal van San Juan Bautista, die was begonnen in de vroege 1500’s. Provinciaal Archeologisch Museum is gewijd aan de geschiedenis van het gebied door middel van verschillende ontdekkingen artefacten en grotschilderingen. Het gebied was lange tijd bekend voor het produceren van goederen smid, en in Albacete Knife Making Museum meer informatie over deze traditie te leren.

Albacete Airport biedt vluchten aan, onder andere Barcelona ligt op ongeveer 5 km van het centrum.