Autohuur Almeria Luchthaven

Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Almeria Luchthaven

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Almeria’s Luchthaven en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Almeria Luchthaven info

Autoverhuur Almeria Luchthaven
Autohuur Almeria Luchthaven

Almeria Airport (LEI) is gelegen aan de kust, de Costa Tropical aan de Middellandse Zee, is ongeveer 9 km van de stad Almeria naar het westen. L-20 bus naar de luchthaven naar het stadscentrum, en het is ook mogelijk om een taxi of huurauto te nemen. De reis duurt ongeveer 20 minuten.

De luchthaven is de derde grootste in de Spaanse regio Andalusië, die ten zuiden van het land gelegen, gemeten in aantal passagiers. Elk jaar ontvangen de luchthaven ongeveer 1 miljoen passagiers, van wie velen reizen chartervluchten. Iberia, EasyJet en Thomas Cook zijn een paar van de bedrijven die vluchten naar Almería te bieden.

Op Almeria Airport kunt kopen duty-free goederen en andere items in een winkel. Om iets te eten, passagiers kunnen een hapje te kopen bij een van de cafes.