Autohuur Burgos

» Huurauto » Autohuur Burgos
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in Spanje

Autoverhuur Burgos

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Burgos en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Burgos info

Autoverhuur Burgos

Autohuur Burgos

Burgos is gelegen op een plateau van ca. 850 meter boven de zeespiegel in het noorden van het achterland van Spanje. De stad behoort tot Castilië-Leon regio, en werd opgericht in het jaar 884. In 2010 werd de bevolking gemeten op bijna 180 000, en Burgos is de hoofdstad van de provincie Burgos. Winters in Burgos is een van de koudste van het land.

Toerisme is een belangrijk onderdeel van het bedrijfsleven, en veel bezoek aan de stad vanwege haar prachtige architectuur. De meest beroemde bezienswaardigheden zijn de kathedralen, kerken en kloosters. Onder andere, moet een bezoek aan de kathedraal van Burgos witte steen die werd begonnen in de jaren na 1200 en staat genoteerd aan de UNESCO-lijst van werelderfgoed.

Burgos Airport ligt op ca.. 4 km buiten het stadscentrum en is vernoemd Villafría. De bestemmingen zijn Palma de Mallorca, Barcelona en Parijs.