Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Cartagena

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Cartagena en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Cartagena info

Autoverhuur Cartagena
Autohuur Cartagena

Cartagena is gelegen in het zuiden van Spanje en maakt deel uit van de regio Murcia grenzend aan de Middellandse Zee. Cartagena is de belangrijkste marinebasis van het land en heeft een drukke haven. De stad werd gesticht rond het jaar 225 v. Chr Kr. en heeft een bevolking van ca. 210000 (2008).

Er zijn vele historische overblijfselen in en rond Cartagena. Veel afkomstig uit de Romeinse tijd, waaronder een Romeins theater, een loggia en een vloer van een Romeins huis. In verband met de bevindingen uit het gebied waar de Romeinse theater ligt, kunt u een bezoek het Stedelijk Archeologisch Museum. Er is ook een maritiem museum en de Burgeroorlog Shelter museum dat is gewijd aan de Spaanse Burgeroorlog.

Murcia – San Javier Airport is een internationale luchthaven ligt bijna 30 km ten noorden van Cartagena.