Autohuur Gibraltar Luchthaven

Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Gibraltar Luchthaven

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Gibraltar’s Luchthaven en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Gibraltar Luchthaven info

Autoverhuur Gibraltar Luchthaven
Autohuur Gibraltar Luchthaven

De luchthaven van Gibraltar (GIB) is minder dan 1 km buiten de stad, en daarom is het een kwestie van enkele minuten in de runtime. De stad en de luchthaven is gelegen aan de oostzijde van de Straat van Gibraltar, waar het schiereiland uitsteekt in de Middellandse Zee. Beide bussen en taxi’s zijn beschikbaar buiten het gebouw, en Niza Cars is het bedrijf dat auto’s verhuurt.

Hoewel de luchthaven van Gibraltar is gelegen in Spanje, het gebied behoort tot het Verenigd Koninkrijk, dus je moet een grens oversteken naar Spanje, toen coming out van de luchthaven. Dit wordt beschouwd als een van de meest gevaarlijke luchthavens in Europa, omdat van de snelweg de landingsbaan kruist. EasyJet, British Airways en Monarch bieden vluchten aan naar Londen, Liverpool en Manchester.

Op de luchthaven kunnen passagiers gebruik maken van een winkel waar onder andere, verkocht boodschappen en alcohol.