Autohuur Girona Luchthaven

Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Girona Luchthaven

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Girona’s Luchthaven en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Girona Luchthaven info

Autoverhuur Girona Luchthaven
Autohuur Girona Luchthaven

Girona-Costa Brava Airport (GRO) ligt ongeveer 12 km ten zuiden van de stad Girona waarop het duurt ca. 20 minuten te lopen. De stad ligt in het noordoosten van Spanje en de luchthaven biedt diverse autoverhuurbedrijven. Er zijn bus en taxi naar Girona en vanaf hier kunt u de trein nemen naar Barcelona. Om naar de luchthaven, kan men volgen de goed gemarkeerde wegen N-11, tolweg A-7 of C-25.

Meer en meer mensen maken gebruik van Girona-Costa Brava Airport te reizen naar Barcelona, en in 2008 werd geregistreerd, ongeveer 5,5 miljoen passagiers. Budget luchtvaartmaatschappij Ryanair en Thomas Cook Airlines België zijn enkele van de bedrijven die hier gevestigd. Ryanair bieden vluchten aan naar steden zoals Madrid, Londen, Oslo, Rome en Brussel.

De luchthaven beschikt over restaurants, wisselkantoren, hotels en een groot tax-free.