Autohuur Gran Canaria Luchthaven

» Huurauto » Autohuur Gran Canaria Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in Spanje

Autoverhuur Gran Canaria Luchthaven

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Gran Canaria’s Luchthaven en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Gran Canaria Luchthaven info

Autoverhuur Gran Canaria Luchthaven

Autohuur Gran Canaria Luchthaven

Gran Canaria Airport (LPA) is ook bekend als Las Palmas Airport voor de ligging 20 minuten ten zuiden van de hoofdstad van het eiland Las Palmas de Gran Canaria. Bussen naar de luchthaven via de snelweg GC1 dat gaat vlak langs. Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven en dat er een taxistandplaats buiten de aankomsthal.

In 2009 heeft de luchthaven van Gran Canaria behandeld meer dan negen miljoen passagiers, waardoor de luchthaven aan de natie’s 5 drukst. De luchthaven verheugt zich over vele luchtvaartmaatschappijen, waaronder Air Europa, Condor, Spanair en Ryanair. Het biedt vluchten naar vele delen van Europa, van Kopenhagen naar Milaan.

Gran Canaria Airport biedt vele winkels en restaurants in aanvulling op de speelkamer, een vergaderzaal en een internetcafe. De baan heeft de mogelijkheid om NASA’s ruimtevaartuig te begroeten.