Autohuur Granada Luchthaven

Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Granada Luchthaven

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Granada’s Luchthaven en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Granada Luchthaven info

Autoverhuur Granada Luchthaven
Autohuur Granada Luchthaven

Luchthaven van Granada is buiten draagt de officiële naam van Federico García Lorca Granada-Jaen Airport (GRX), en het is over. 15 km van de stad Granada. De bussen volgen de vluchttijden en het gebruik ongeveer 45 minuten naar de stad. Het is ook mogelijk om een taxi of huurauto te nemen. Vanaf het vliegveld volgt u de A-92 oost, en dit geldt voor elk van de A-92G die leidt direct naar Granada.

In 1972 opende de terminal, en in 2007 bijna 780.000 passagiers verwerkt. Luchtvaartmaatschappijen zoals Ryanair en Iberia werkt hier, en er zijn vluchten naar Madrid, Barcelona, Parijs en Milaan op te nemen.

Van voorzieningen om eten en drinken te kopen op de luchthaven cafe, en dat kan men souvenirs, snacks en dranken, tabak en alcohol winkel in een winkel.