Autohuur Ibiza Luchthaven

» Huurauto » Autohuur Ibiza Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in Spanje

Autoverhuur Ibiza Luchthaven

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Ibiza’s Luchthaven en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Ibiza Luchthaven info

Autoverhuur Ibiza Luchthaven

Autohuur Ibiza Luchthaven

Ibiza Airport (IBZ) is gelegen aan de zuidkant van het eiland Ibiza, gelegen in de Middellandse Zee, net buiten de oostkust van Spanje. Vanaf het vliegveld is het slechts ca. 7 km van Ibiza stad. Men kan een auto huren of een taxi nemen naar de stad en de luchthaven bussen gaan rechtstreeks naar het busstation.

Ongeveer 5 miljoen passagiers gebruik van de luchthaven in 2010, en 85% van alle passagiers die aankomen in het toeristische seizoen tussen mei en oktober. Er zijn veel bedrijven die vliegen naar Ibiza, waaronder Lufthansa, Norwegian, British Airways en Air Berlin. De bestemmingen zijn steden als Barcelona, Londen en Praag, maar veel routes zijn alleen beschikbaar tijdens het toeristische seizoen.

De faciliteiten omvatten verschillende winkels en duty-free, cafes en andere eetgelegenheden. Er zijn verschillende hotels in de buurt van de luchthaven.