Autohuur Ibiza Luchthaven

Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Ibiza Luchthaven

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Ibiza’s Luchthaven en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Ibiza Luchthaven info

Autoverhuur Ibiza Luchthaven
Autohuur Ibiza Luchthaven

Ibiza Airport (IBZ) is gelegen aan de zuidkant van het eiland Ibiza, gelegen in de Middellandse Zee, net buiten de oostkust van Spanje. Vanaf het vliegveld is het slechts ca. 7 km van Ibiza stad. Men kan een auto huren of een taxi nemen naar de stad en de luchthaven bussen gaan rechtstreeks naar het busstation.

Ongeveer 5 miljoen passagiers gebruik van de luchthaven in 2010, en 85% van alle passagiers die aankomen in het toeristische seizoen tussen mei en oktober. Er zijn veel bedrijven die vliegen naar Ibiza, waaronder Lufthansa, Norwegian, British Airways en Air Berlin. De bestemmingen zijn steden als Barcelona, Londen en Praag, maar veel routes zijn alleen beschikbaar tijdens het toeristische seizoen.

De faciliteiten omvatten verschillende winkels en duty-free, cafes en andere eetgelegenheden. Er zijn verschillende hotels in de buurt van de luchthaven.