Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Isla Canela

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Isla Canela en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Isla Canela info

Autoverhuur Isla Canela
Autohuur Isla Canela

Isla Canela is zo ver naar het zuiden in Spanje die je kunt krijgen gevestigd. Het eiland is gelegen aan de kust van de Atlantische Oceaan en aan de monding van de rivier Guadiana. Deze rivier markeert de grens tussen Portugal en Spanje, Isla Canela is de grens ligt praktisch naast het.

Isla Canela is een prachtige locatie aan zee en kunnen worden verleid door ca. 7 km van de stranden. Er zijn vele activiteiten die men kan om hier te komen, waaronder zeilen, duiken, vissen en kanoën. Een van de bekendste attracties is golf, en het gebied is bekend dat zowel mooi en veeleisende golfbanen.

Het duurt ongeveer een uur te rijden over de grens naar de luchthaven Faro in Portugal. De luchthaven biedt vluchten aan naar onder meer Londen, Toronto en Lissabon.