Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur La Coruña

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in La Coruña en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

La Coruña info

Autoverhuur La Coruña
Autohuur La Coruña

A Coruña is ook bekend als La Coruna en is gelegen op een schiereiland in de noordwestelijke hoek van Spanje. De stad behoort tot de regio Galicië en heeft een drukke haven, die leidt in de Atlantische Oceaan. Tijdens de Romeinse tijd heette de stad Brigantium en hier wonen ongeveer 250 000 (2008) inwoners.

Meer en meer toeristen bezoeken van A Coruña, omdat er veel cruiseschepen post in de haven, in aanvulling op de stadsgrenzen met prachtige stranden en een lange boulevard. Deze promenade is over. 10 km lang, waardoor het de langste van Europa. Sommige van de musea die gevestigd zijn in de stad zijn onder andere The Museum voor Schone Kunsten, Klokkenmuseum, Klok Museum en een aquarium.

A Coruña Airport biedt binnenlandse vluchten en is ca. 8 km buiten het stadscentrum.