Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur La Palma

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op La Palma en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

La Palma info

Autoverhuur La Palma
Autohuur La Palma

La Palma is een vulkanisch eiland dat het verst ten noorden van de Canarische Eilanden. De archipel behoort tot het Koninkrijk Spanje en gelegen in de Atlantische Oceaan aan de Noord-Afrikaanse kust. In 2009 waren er bijna 90 000 inwoners van La Palma.

Een van de belangrijkste bezienswaardigheden op La Palma is het Nationale Park van La Caldera de Taburiente is een vulkanische krater van 10 km in diameter. De natuur wordt gekenmerkt door bergen en weelderige vegetatie, evenals stranden. Duiken, paragliden en wandelen zijn populaire activiteiten, en in de belangrijkste stad van Santa Crux de la Palma, kan men een maritiem museum bezoeken, het prachtige stadhuis uit 1500, evenals restaurants en winkels.

De internationale luchthaven van La Palma Airport is bijna 10 mijl ten zuiden van Santa Cruz de la Palma ligt.