Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Oviedo

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Oviedo en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Oviedo info

Autoverhuur Oviedo
Autohuur Oviedo

Oviedo is gelegen in het noorden van de westelijke regio van Spanje en maakt deel uit van Asturië. Dit is een van de belangrijkste industriële steden in het land en de bevolking wordt geschat op meer dan 220 000 (2009).

Oviedo werd opgericht in 757 en was een residentie van de koninklijke familie in de regio van 800’s. De kathedraal werd begonnen in 1388 en staat op de site van het klooster van zijn tijd deed. Camara Santa is een onderdeel van de kathedraal en werd gebouwd in de 800-nummer voor relikwieën van de kerk werden hier gehouden en dat nog steeds doet. Veel van de kerken in het gebied staan vermeld op de UNESCO-lijst van werelderfgoed. Van de musea kan men een bezoek onder andere een archeologisch museum en een militair museum.

De luchthaven Asturias ligt op bijna 50 km buiten het stadscentrum en biedt internationale vluchten.