Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Reus

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Reus en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Reus info

Autoverhuur Reus
Autohuur Reus

Reus behoort tot de provincie Tarragona in de regio Catalonië in het noordoosten van Spanje. Er is niet meer dan ca. 10 km naar de kust en de Middellandse Zee, ongeveer 15 km afstand ligt de provinciale hoofdstad van Tarragona. Er werden bijna 110 000 inwoners in Reus in 2010.

Reus is gelegen in een gebied met vele attracties en bezienswaardigheden. In de stad zie je en bezoek oude kerken, de gotische klokkentoren uit 1520 en musea. Net buiten het centrum, maak een uitstapje naar de prachtige stranden van de Costa Daurada, of bezoek de Port Aventura, een van de grootste pretpark van Europa’s parken.

Luchthaven van Reus ligt op slechts een paar kilometer buiten het stadscentrum en de luchthaven biedt vluchten naar steden zoals Londen, Brussel, Sevilla en Palma de Mallorca.