Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Santander

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Santander en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Santander info

Autoverhuur Santander
Autohuur Santander

Santander is een noordelijke havenstad in Spanje, dat grenst aan de Golf van Biskaje. De stad ligt op een schiereiland dat behoort tot de regio Cantabrië en bestaat al sinds de Romeinse tijd. Vandaag wonen er net onder de 200 000 (2009) inwoners in Santander.

Santander is een mooie en rustige stad. Veel toeristen komen hier om de vele stranden en musea zoals Museum of Art, het Museum voor Schone Kunsten te genieten. Magdalena schiereiland is een populaire attractie, met een kleine dierentuin met zeehonden en pinguïns, een openlucht museum en een koninklijk paleis. In het centrum u zou moeten bezoeken het casino en de oude stad met zijn winkels. Na een brand in 1941, is de kathedraal van vernietigde de 1200s, maar nu gerenoveerd.

De Internationale Luchthaven Santander Airport is ca. 4 km van de stad.