Autohuur Sevilla Luchthaven

» Huurauto » Autohuur Sevilla Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in Spanje

Autoverhuur Sevilla Luchthaven

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Sevilla’s Luchthaven en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Sevilla Luchthaven info

Autoverhuur Sevilla Luchthaven

Autohuur Sevilla Luchthaven

De luchthaven is verbonden met de stad van Sevilla, gaat onder de naam Sevilla Airport en San Pablo Airport (SVQ). De luchthaven ligt ongeveer 10 km ten noordwesten van Sevilla, en het duurt tussen de 20 en 30 minuten rijden afstand tussen de stad en de luchthaven. Er zijn vijf verschillende autoverhuur bedrijven hier, en taxistandplaatsen buiten de aankomsthal. De bussen rijden elk half uur.

In 2010 Sevilla Airport verwerkt meer dan 4.000.000 passagiers, een stijging van ca. 1 miljoen sinds 2005.Luchtvaartmaatschappijen Easyjet, Air Berlin en Ryanair bieden vluchten aan naar onder andere, Palma de Mallorca, Londen, Marrakech en Pisa.

Er is een grote verscheidenheid aan winkels op de luchthaven, die juwelier, sportzaak en supermarkt. Daarnaast is er een duty-free shop, apotheek, postkantoor en restaurants welk restaurant tapas.