Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Tarragona

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Tarragona en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Tarragona info

Autoverhuur Tarragona
Autohuur Tarragona

Tarragona is de hoofdstad van de provincie Tarragona regio die behoort tot Spanje. De stad is gelegen Sea noordoosten van Spanje aan de Middellandse Zee, terwijl Barcelona ligt ongeveer 100 km verder naar het noorden. Tarragona reeds bestond toen de Romeinen nam de raad van bestuur, en vandaag is de thuisbasis van ongeveer 140 000 inwoners hier (2010).

Nadat de Romeinen, kan men ook de overblijfselen van een stadsmuur, een amfitheater en een 35 meter lange aquaduct dat door de Romeinen gebruikt om water te brengen naar de stad. Passeig Arqueologicas is een weg die de oude stadsmuur rond het oude stadje volgt. Daarnaast heeft de Tarragona op oude kerken en kloosters, stranden en musea.

Luchthaven van Reus ligt op slechts 10 km van Tarragona, en vanaf hier kun je vliegen naar steden zoals Brussel, Dublin en Palma de Mallorca.