Autohuur Tarragona

» Huurauto » Autohuur Tarragona
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in Spanje

Autoverhuur Tarragona

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Tarragona en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Tarragona info

Autoverhuur Tarragona

Autohuur Tarragona

Tarragona is de hoofdstad van de provincie Tarragona regio die behoort tot Spanje. De stad is gelegen Sea noordoosten van Spanje aan de Middellandse Zee, terwijl Barcelona ligt ongeveer 100 km verder naar het noorden. Tarragona reeds bestond toen de Romeinen nam de raad van bestuur, en vandaag is de thuisbasis van ongeveer 140 000 inwoners hier (2010).

Nadat de Romeinen, kan men ook de overblijfselen van een stadsmuur, een amfitheater en een 35 meter lange aquaduct dat door de Romeinen gebruikt om water te brengen naar de stad. Passeig Arqueologicas is een weg die de oude stadsmuur rond het oude stadje volgt. Daarnaast heeft de Tarragona op oude kerken en kloosters, stranden en musea.

Luchthaven van Reus ligt op slechts 10 km van Tarragona, en vanaf hier kun je vliegen naar steden zoals Brussel, Dublin en Palma de Mallorca.