Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Torrevieja

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Torrevieja en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Torrevieja info

Autoverhuur Torrevieja
Autohuur Torrevieja

Torrevieja is gelegen in de provincie Alicante, die behoort tot de regio van Valencia. De stad ligt aan de Costa Blanca en wordt begrensd door de Middellandse Zee. Van Torrevieja is ongeveer 50 km van de stad Alicante in het noorden. De bevolking in Torrevieja werd geschat op 000 meer dan 100 in 2010.

Vandaag, Torrevieja, een populaire vakantiebestemming, en de stad groeide als gevolg van de zoutwinning uit zoutmeren in het achterhoofd de omgeving. De naam betekent “oude toren” na de wachttorens die hier bestond vóór, en vandaag kan men de Torre del Moro zien uit de jaren 1300.

Alicante Airport is ook wel El Altet en is ca. 50 km ten noorden van Torrevieja. Dit is het zesde drukste vliegveld van Spanje, en vanaf hier de routes naar behoren Helsinki, Reykjavik en Glasgow.