Autohuur Valencia Luchthaven

Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Valencia Luchthaven

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Valencia’s Luchthaven en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Valencia Luchthaven info

Autoverhuur Valencia Luchthaven
Autohuur Valencia Luchthaven

Valencia Airport (VLC) serveren van Valencia , gelegen ca. 8 km ten oosten en wordt geassocieerd met de luchthaven via de metro die minuten duurt ongeveer 15.Het duurt ongeveer 20 minuten met de auto, en wanneer je rijdt V-11 het oosten tot je A-3 te voldoen als u de Avinguda del Cid. De luchthaven biedt bus, autoverhuur en taxi’s.

De luchthaven van Valencia is gerangschikt als de 8e grootste luchthaven in Spanje in het aantal passagiers dat werd op bijna 600 000 gemeten in 2008. Sommige van de bedrijven die hier zijn Air en Air Europa, en de vluchten zijn Parijs, Londen en Pisa.

Er is een breed scala aan faciliteiten op de luchthaven, met inbegrip van de kapel, vergaderzalen, hotels in de buurt en winkels verkopen van sieraden, parfum, tabak en wijn.