Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Vigo

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Vigo en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Vigo info

Autoverhuur Vigo
Autohuur Vigo

Vigo is gelegen in het noordwesten van Spanje, ongeveer 30 km ten noorden van de Portugese grens. Vigo is een stad die grenst aan de Atlantische Oceaan en is een van de belangrijkste en grootste havens ter wereld. De bevolking is gemeten op bijna 300 000 (2009).

Old Town is een charmante stad met smalle en steile straatjes. Van de bezienswaardigheden die u kunt zien een aantal kerken uit de 1100S zoals de Santa Maria de Castelo. Als Vigo is een belangrijke zeehaven, is het mogelijk om het Museum van de Zee, die is gewijd aan de zee te bezoeken, terwijl het Museum van Hedendaagse Kunst is een van de beroemdste musea van hedendaagse kunst in Spanje.

Vigo – Peinador Airport ligt ongeveer 8 km buiten de stad en biedt vluchten aan naar grote steden zoals Barcelona en Parijs.