Autohuur Alicante Luchthaven

Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Alicante Luchthaven

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Alicante’s Luchthaven en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Alicante Lufthavn info

Autoverhuur Alicante Luchthaven
Autohuur Alicante Luchthaven

Velen komen op Alicante Airport (ALC) te reizen naar hetzij de stad Alicante, gelegen ca. 10 km ten noorden van, of een van de andere populaire badplaatsen aan de Spaanse Costa Blanca. Er is geen treinverbinding naar de luchthaven, maar van Alicante kunt u de bus nemen of een rit langs de snelweg Alicante-Murcia, of N-332.Op de luchthaven zijn er vele autoverhuur bedrijven en taxi’s.

De internationale luchthaven van Alicante Airport is het 6e drukste van het land, en in 2009 werd opgemerkt dat meer dan 9 miljoen passagiers de luchthaven gebruikt. Hola Airlines, Iberia en Ryanair zijn enkele van de luchtvaartmaatschappijen, en biedt vluchten naar steden zoals Tenerife, Reykjavik, Pisa en Moskou.

Faciliteiten op de luchthaven omvatten drie duty free winkels, souvenirwinkels, kiosken, cafes en vier restaurants.