Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Tenerife

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Tenerife en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Tenerife info

Autoverhuur Tenerife
Autohuur Tenerife

Tenerife is het grootste eiland in de Canarische archipel in de Atlantische Oceaan voor de noordwestkust van Afrika. Tenerife heeft een bevolking van meer dan 220 000 (2009).

Tenerife is een populair vakantie-eiland en elk jaar zijn er ca. 5 miljoen toeristen hier vanwege de weelderige eiland landschap en de prachtige stranden. Het eiland bestaat uit een aantal steden, waarvan de grootste is Santa Cruz de Tenerife met musea, historische gebouwen en prachtige parken. De belangrijkste toeristische stad van Puerto de la Cruz als fatale termijnen, waaronder een waterpark, een pretpark en dierenpark en een botanische tuin.

Tenerife North Airport en de luchthaven Tenerife Zuid zijn de twee internationale luchthavens op het eiland en respectievelijk gevestigd in het noorden en het zuidoosten van het eiland.