Autohuur Tenerife Luchthaven Reina Sofia

Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Tenerife Luchthaven Reina Sofia

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Tenerife’s Luchthaven – Reina Sofia en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Tenerife Luchthaven Reina Sofia info

Autoverhuur Tenerife Luchthaven Reina Sofia
Autohuur Tenerife Luchthaven Reina Sofia

Tenerife South Airport (TFS) is een van de twee internationale luchthavens op Tenerife. De luchthaven ligt op ca.. 60 km ten zuiden van de hoofdstad van het eiland Santa Cruz de Tenerife, en je krijgt er door het volgen van de TF-1, dat passeert in de buurt van de luchthaven. Dit stuk duurt ongeveer 45 minuten en de luchthaven is het verstrekken van bussen, taxi’s en huurauto’s.

Elk jaar, telt ongeveer 9 miljoen passagiers in de luchthaven, waardoor de luchthaven Tenerife Zuid de grootste luchthaven in de Canarische Eilanden. Luchtvaartmaatschappijen die hier wonen zijn EasyJet, Finnair en Air Europe, het aanbieden van vluchten naar vele delen van Europa, Moskou, Londen en Amsterdam.

Hotel Ucanca is een van de vele hotels die in de buurt, en op de luchthaven, er zijn vrij van belasting, kiosken, restaurants en geldautomaten.