Autohuur Tenerife Luchthaven Los Rodeos

» Huurauto » Autohuur Tenerife Luchthaven Los Rodeos
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in Spanje

Autoverhuur Tenerife Luchthaven Los Rodeos

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Tenerife’s Luchthaven Los Rodeos en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Tenerife Luchthaven Los Rodeos info

Autoverhuur Tenerife Luchthaven Los Rodeos

Autohuur Tenerife Luchthaven Los Rodeos

Tenerife North Airport (TFN), of Los Rodeos Airport, is een van de twee luchthavens op eilanden ‘grootste eiland van de Canarische eilanden, Tenerife. De luchthaven ligt op ca.. 11 km ten westen van Santa Cruz, de hoofdstad van Tenerife. Er zijn bussen naar verschillende plaatsen op het eiland, in aanvulling op dat u een auto huren of een taxi nemen.

Tenerife North Airport is de kleinste van de twee luchthavens, maar nog steeds behandeld meer dan 4.000.000 passagiers in 2010.De luchthaven biedt vooral vluchten binnen Spanje, maar er zijn ook een aantal over vliegen naar Duitsland onder de auspiciën van Air Berlin.

Op Tenerife North Airport passagiers kunnen kopen eten en drinken in verschillende restaurants. Er is ook een goede selectie van winkels en andere voorzieningen, zoals het bankwezen.