Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Benidorm

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Benidorm en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Benidorm info

Autoverhuur Benidorm
Autohuur Benidorm

Benidorm is gelegen aan de populaire Costa Blanca kustlijn, die ligt ten zuiden van de oostkust van Spanje en grenst aan de Middellandse Zee. Het is slechts ca.. 40 km naar Alicante en de bevolking zijn gemeten op ca.70.000 (2008).

Benidorm is een van de bekendste badplaatsen langs de kust, en bezoek de massa bestaat voornamelijk uit toeristen uit Noord-Europa. Hier is een weelderige landschap en de stranden met vele faciliteiten en restaurants in de omgeving. Het gebied heeft verschillende pretparken met thema’s uit verschillende delen van de wereld, water, land en zee leven. Benidorm International Song Festival is een beroemd festival, zangwedstrijd gehouden elke zomer.

Alicante Airport biedt vluchten aan naar vele delen van Europa, zoals Bulgarije, Kopenhagen en Engeland.De luchthaven ligt op ca.. 60 km uit Benidorm.