Autohuur Benidorm

» Huurauto » Autohuur Benidorm
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in Spanje

Autoverhuur Benidorm

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Benidorm en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Benidorm info

Autoverhuur Benidorm

Autohuur Benidorm

Benidorm is gelegen aan de populaire Costa Blanca kustlijn, die ligt ten zuiden van de oostkust van Spanje en grenst aan de Middellandse Zee. Het is slechts ca.. 40 km naar Alicante en de bevolking zijn gemeten op ca.70.000 (2008).

Benidorm is een van de bekendste badplaatsen langs de kust, en bezoek de massa bestaat voornamelijk uit toeristen uit Noord-Europa. Hier is een weelderige landschap en de stranden met vele faciliteiten en restaurants in de omgeving. Het gebied heeft verschillende pretparken met thema’s uit verschillende delen van de wereld, water, land en zee leven. Benidorm International Song Festival is een beroemd festival, zangwedstrijd gehouden elke zomer.

Alicante Airport biedt vluchten aan naar vele delen van Europa, zoals Bulgarije, Kopenhagen en Engeland.De luchthaven ligt op ca.. 60 km uit Benidorm.