Autohuur Bilbao Luchthaven

Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Bilbao Luchthaven

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Bilbao’s Luchthaven en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Bilbao Luchthaven info

Autoverhuur Bilbao Luchthaven
Autohuur Bilbao Luchthaven

Bilbao Airport (BIO) is de belangrijkste luchthaven in de noordelijke regio van País Vasco. De luchthaven is gelegen op ongeveer 12 km ten noorden van Bilbao, en met de bus Bizkaibus A-3247, duurt het ongeveer. 45 minuten na het centrum.Er zijn vier verschillende autoverhuur bedrijven hier, en taxistandplaatsen buiten de aankomsthal.

Bilbao Airport geopend in 2000. In 2008 heeft de luchthaven verwerkt 4.000.000 passagiers, en het aantal stijgt elk jaar.Ongeveer 75% van de vluchten zijn internationaal, en sommige van de bestemmingen zijn Londen, Amsterdam, Parijs en Rome. De luchtvaartmaatschappijen die op de luchthaven onder meer Lufthansa, Iberia en EasyJet.

De luchthaven biedt een kiosk, duty-free en diverse andere bedrijven, en dat er een goede selectie van cafes en restaurants. Er zijn verschillende hotels in de omgeving van Bilbao Airport.