Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Bilbao

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Bilbao en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Bilbao info

Autoverhuur Bilbao
Autohuur Bilbao

Bilbao is gelegen aan de noordkust van Spanje en heeft een belangrijke haven. De stad ligt aan de rivier de Nervión ongeveer 12 km landinwaarts, en in 2008, de bevolking van ca. 350 000.

Bilbao daterend van omstreeks 1300 en de historische stad met zijn kronkelende straatjes en oude gebouwen gelegen aan de westzijde van de Nervión. Hier kunt u attracties zoals Plaza Nueva uit de jaren 1800 en de prachtige operahuis Teatro Arriaga. Bilbao is beroemd om zijn vele musea, waaronder een archeologisch museum, een historisch museum en het Museum Bilbao Museum voor Schone Kunsten. In 1997 opende het beroemde Guggenheim Museum.

Bilbao Airport is een moderne luchthaven ligt ongeveer 12 km buiten het stadscentrum.Een nieuwe terminal werd geopend in 2000.