Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Caceres

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Caceres en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Caceres info

Autoverhuur Caceres
Autohuur Caceres

Cáceres is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam en gelegen in het centrale deel van Spanje. Vanuit de stad is ongeveer 100 km aan de Portugese grens in het westen. Dit is een zeer oude stad die werd gesticht door de Romeinen in 74 voor Christus Kr, en de bevolking van Cáceres werd gemeten op bijna 95 000 in 2010.

De oude stad is goed bezocht en is genoteerd op de UNESCO-lijst van werelderfgoed. De wijk is omgeven door een oude stadsmuur, waar enkele van de onderdelen afkomstig uit zowel de Romeinse tijd en de Moorse periode. Er zijn veel historische gebouwen, waaronder San Mateo kerk uit de jaren 1500.

Badajoz Airport is ca. 90 km ten zuidwesten van Cáceres en bieden vluchten aan naar Barcelona, Madrid, Valencia en Parijs.