Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Madrid

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Madrid en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Madrid info

Autoverhuur Madrid
Autohuur Madrid

Madrid is de hoofdstad van Spanje en ligt in het midden van het land. Madrid gaat terug tot ca. 800-nummer en live meer dan 3 000 000 (2009) inwoners in de stad.

Madrid staat bekend om zijn toewijding aan de kunst. Prado Museum is een van de beroemdste kunstmusea van de wereld, vormen een driehoek met kunst musea, het Thyssen-Bornemisza Museum en het Reina Sofia Museum. De stadsgrenzen ook met vele prachtige, groene omgeving, met inbegrip van de Buen Retiro park, geopend in 1631. Parque Warnes Bros is een pretpark dat in het voordeel van zowel grote als kleine.

Madrid – Barajas Airport ligt op ongeveer 10 km buiten het stadscentrum en is de grootste luchthaven van het land. In 2008, het vliegveld gerangschikt als de 11e drukste ter wereld.