Autohuur Madrid Luchthaven

Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Madrid Luchthaven

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Madrid’s Luchthaven en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Madrid Luchthaven info

Autoverhuur Madrid Luchthaven
Autohuur Madrid Luchthaven

Luchthaven Madrid-Barajas (MAD) is ongeveer. 12 kilometer buiten van Madrid en wordt geassocieerd met de stad door een metro-systeem. Met de auto volgt u de A2-Oosten, slaat u linksaf op de N-100 en dan zwaai naar rechts net voor de M-14 wordt M-13. Het is mogelijk om de airport shuttle, huurauto te nemen of een taxi nemen vanaf het vliegveld.

Madrid-Barajas Airport is het land de grootste luchthaven en ca.. 50 miljoen passagiers werden hier geregistreerd in 2008. Dit cijfer heeft de luchthaven naar Europa 4 drukste en de wereld 11 drukst. Luchtvaartmaatschappijen die hier wonen zijn American Airlines, Turkish Airlines en Iberia. Het biedt vluchten naar steden over de hele wereld als Dakar, Dallas en Moskou.

De luchthaven biedt winkels, restaurants en bars, evenals banken, een kapel, en een speelkamer.