Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Cadiz

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Cadiz en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Cadiz info

Autoverhuur Cadiz
Autohuur Cadiz

Cadiz onroerend goed AndalucíDa regio en is gelegen in het zuidwesten van Spanje. De stad is gelegen aan de baai van Cadiz, dat uitkomt in de Straat van Gibraltar en de Atlantische Oceaan en de haven is hier belangrijk voor de hele regio. In 2010 werd de bevolking geschat op bijna 130 000.

Cadiz is beroemd voor het hosten van een van ’s werelds grootste carnaval, en deze traditie heeft aanvaard de Spanjaarden sinds 1500. Elk jaar, het feest gehouden in het weekend vóór Aswoensdag, en het is sterk aanbevolen om de stad te bezoeken op dit moment. Naast de carnaval, moet men nemen in de kathedraal, de traditionele en typische van de stad Spaanse plein, stranden en Romeinse ruïnes.

Jerez Airport ligt op ca.. 50 km ten noorden van Cadiz. Vanaf hier zijn er vluchten naar Madrid, Barcelona en Londen te nemen.