Autohuur Jerez Luchthaven

Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Jerez Luchthaven

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Jerez’s Luchthaven en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Jerez Luchthaven info

Autoverhuur Jerez Luchthaven
Autohuur Jerez Luchthaven

Jerez Airport (XRY) ligt op ca.. 8 km ten noordoosten van de stad Jerez de la Frontera, en staat bekend als La Parra. De stad en de luchthaven in zuidwestelijke deel van Spanje, aan de kust Costa de la Luz. Beide buslijnen M-050 en M-051 gaat in op Jerez de la Frontera, is het ook mogelijk om een auto te huren of een taxi te nemen.

De terminal gebouw werd voltooid in 1992, en in 2005 werd geregistreerd ca. 1,3 miljoen passagiers gebruik van de Jerez Airport. Veel van de vluchten gaan naar grote Europese steden zoals Amsterdam, Londen en Helsinki, en sommige van de luchtvaartmaatschappijen die hier wonen zijn Iberia, Air Europa en Ryanair.

De luchthaven biedt een aantal restaurants, een supermarkt en een duty-free shop, onder andere, chocolade, alcohol en tabak.