Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Jerez

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Jerez en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Jerez info

Autoverhuur Jerez
Autohuur Jerez

Jerez de la Frontera is gelegen in het zuidoosten van Spanje, ongeveer 15 km van de zuidkust en de Atlantische Oceaan. Het is ca. 30 km van de Portugese grens en de bevolking wordt gemeten op meer dan 200 000 (2008).

Jerez de la Frontera is beroemd voor de productie van sherry en brandy, in aanvulling op het fokken van paarden met Engels, Arabisch en Spaans bloed, genaamd Andalusische paarden. In mei hield het een paard markt, terwijl de grote viering van Pasen is bekend door het hele land. De stad wordt beschouwd als de bakermat van de flamenco, en je kunt meer informatie over deze dans van de Andalusische centrum van de flamenco.

Jerez Airport is een internationale en moderne luchthaven die ook wel La Parra Airport.Het ligt op ca.. 8 km buiten het stadscentrum.