Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Castellon

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Castellon en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Castellon info

Autoverhuur Castellon
Autohuur Castellon

Castellón de la Plana is de hoofdstad van de provincie Castellon dat behoort tot de regio van Valencia. De stad ligt ten oosten van Spanje aan de Middellandse Zee. De stad Valencia ligt ongeveer 80 km ten zuiden van Castellón de la Plana, en vandaag de stad heeft ongeveer 180 000 inwoners (2009).

Degenen die een reis naar Castellon de la Plana, doe het vooral omwille van de plaatselijke stranden. De stad zelf is ook een prachtig gezicht met een mengsel van een moderne skyline en de historische gebouwen. Concatedral Santa Maria is een gotische kathedraal die werd gebouwd in de jaren 1300, terwijl de onafhankelijke El Fadrí klokkentoren is uit de jaren 1400.

Valencia en de luchthaven Manises is ca. 80 km ten zuiden van de stad. Dit is het achtste drukste luchthaven in het land.