Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Ciudad Real

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Ciudad Real en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Ciudad Real info

Autoverhuur Ciudad Real
Autohuur Ciudad Real

Ciudad Real is gelegen in het zuidelijke deel van Spanje, midden in het land, en vandaag beginnen om de status te bereiken als een voorstad van Madrid. Deze steden zijn in verband met een snelle trein die duurt ongeveer een uur op een traject. De bevolking is over. 75.000 (2010).

Ciudad Real heeft een touch van de middeleeuwen tot, en attracties zijn onder andere historische gebouwen. Een van deze is de overblijfselen van de oude stadsmuren uit de 1300s, en onder andere dingen, is nog steeds de poort Puerta de Toledo, die werd gebouwd in 1328 Er zijn verschillende musea in de stad, Ciudad Real stadsmuseum Museum en Museum Don Quichote Museum.

Ongeveer 20 km afstand ligt de luchthaven Ciudad Real Central Airport, die eerder ging onder de naam van Don Quijote Airport.