Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Cordoba

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Cordoba en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Cordoba info

Autoverhuur Cordoba
Autohuur Cordoba

Córdoba is centraal gelegen in het noorden van Andalusië die is gelegen in het zuiden van Spanje. De stad heeft een bevolking van iets meer dan 300 000 (2008).

Cordoba is een van de oudste steden in het land en werd waarschijnlijk gesticht door de Feniciërs, die het gebied regeerde van ca. B. 1100 Kr. Dit was ook een van de grootste steden in de middeleeuwen, en het historische district omvat gebouwen van rond het jaar 700 – 1000 La Mezquita moskee werd gebouwd tussen 700 – 900 en werd omgezet in een kathedraal in de jaren na 1200. In aanvulling op de historische wijk kunt u terecht in een van de musea van de stad, parken en Romeinse gebouwen.

De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Sevilla – San Pablo Airport, gelegen ca. 130 km ten zuidwesten van Córdoba.