Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Elche

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Elche en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Elche info

Autoverhuur Elche
Autohuur Elche

Elche ligt ongeveer 20 km van de Spaanse kust en de Middellandse Zee. De stad behoort tot de regio Valencia, en de populaire badplaats Alicante is ca. 25 km ten noordoosten van Elche. Met een bevolking van 230 000 (2009) Elche is de twintigste grootste stad van Spanje.

El Palmeral is een grote palmentuin dat is gevestigd in en rond Elche, en dit is een van de grootste palmbossen in de wereld. Data groeien op palmbomen, en deze zijn geplukt in december en geëxporteerd. In aanvulling op de palmentuin van Elche termijnen waaronder de basiliek van Santa María de Elche en het Alcázar de la Señoría uit de Middeleeuwen.

Elche ligt op slechts 10 km ten westen van Alicante Airport, ook wel El Altet.Dit is de 6 grootste luchthaven in Spanje.