Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Fuengirola

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Fuengirola en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Fuengirola info

Autoverhuur Fuengirola
Autohuur Fuengirola

Fuengirola behoort tot de provincie van Malaga en is gelegen in de Andalusische regio. De stad ligt aan de zuidwestkust van Spanje, in het gebied genaamd de Costa del Sol of de Costa del Sol. Net als veel steden aan de Middellandse Zee, Marbella is ook een populaire vakantiebestemming. In 2009 de bevolking gemeten op ca. 70 000.

Vooral in de winter het aantal is stijgende, met veel Noord-Europeanen huur of eigen huis hier. Een groot deel van de aantrekkingskracht van de plaats als gevolg van de ongeveer 8 km van de stranden, maar ook de stad lange geschiedenis van het creëren van belang. Onder andere het kasteel Sohail vanaf 900 is een bekend oriëntatiepunt. Ook Bioparc Fuengirola dierentuin met vele exotische planten en dieren zijn populair.

Malaga Airport heet Pablo Ruiz Picasso Airport ligt op ongeveer bevindt. 25 km ten noorden van Fuengirola.