Autohuur Fuerteventura Luchthaven

» Huurauto » Autohuur Fuerteventura Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in Spanje

Autoverhuur Fuerteventura Luchthaven

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Fuerteventura’s Luchthaven en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Fuerteventura Luchthaven info

Autoverhuur Fuerteventura Luchthaven

Autohuur Fuerteventura Luchthaven

Fuerteventura Airport (FUE) is gelegen in het noordoosten van Fuerteventura is het tweede grootste eiland tussen de Canarische Eilanden. De luchthaven ligt op ongeveer 5 km ten zuiden van hoofdstad van het eiland Puerto del Rosario, en de auto reis duurt ca.. 10 minuten. De luchthaven biedt diverse autoverhuurbedrijven, taxi’s en twee shuttles.

Fuerteventura Airport werd gebouwd in de jaren 1960 tot het groeiende belang, en in 2010 waren er meer dan 4 miljoen passagiers gebruik van de luchthaven.Lufthansa, British Airways en Iberia zijn slechts enkele van de luchtvaartmaatschappijen die hier wonen, en de vluchten naar Madrid, Milaan, Parijs en Amsterdam te nemen.

De luchthaven biedt een goede spreiding van voorzieningen. Passagiers kunnen kiezen uit verschillende winkels en eetgelegenheden, en er zijn ook tax-free, souvenirwinkels en kiosken.