Autohuur Fuerteventura Luchthaven

Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Fuerteventura Luchthaven

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Fuerteventura’s Luchthaven en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Fuerteventura Luchthaven info

Autoverhuur Fuerteventura Luchthaven
Autohuur Fuerteventura Luchthaven

Fuerteventura Airport (FUE) is gelegen in het noordoosten van Fuerteventura is het tweede grootste eiland tussen de Canarische Eilanden. De luchthaven ligt op ongeveer 5 km ten zuiden van hoofdstad van het eiland Puerto del Rosario, en de auto reis duurt ca.. 10 minuten. De luchthaven biedt diverse autoverhuurbedrijven, taxi’s en twee shuttles.

Fuerteventura Airport werd gebouwd in de jaren 1960 tot het groeiende belang, en in 2010 waren er meer dan 4 miljoen passagiers gebruik van de luchthaven.Lufthansa, British Airways en Iberia zijn slechts enkele van de luchtvaartmaatschappijen die hier wonen, en de vluchten naar Madrid, Milaan, Parijs en Amsterdam te nemen.

De luchthaven biedt een goede spreiding van voorzieningen. Passagiers kunnen kiezen uit verschillende winkels en eetgelegenheden, en er zijn ook tax-free, souvenirwinkels en kiosken.