Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Fuerteventura

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Fuerteventura en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Fuerteventura info

Autoverhuur Fuerteventura
Autohuur Fuerteventura

Fuerteventura is het tweede grootste eiland in de Canarische archipel. De eilanden zijn gelegen voor de westkust van Noord-Afrika en behoort tot het Koninkrijk Spanje. Er zijn ca. 75 000 (2003) inwoners van Fuerteventura.

Veel toeristen reizen naar Fuerteventura vanwege de lange, goudgele stranden, maar het eiland heeft ook meer te bieden. Laat Latija Zoo is een dierentuin met vogels, krokodillen, apen, kamelen en paarden. In de stad Betancuria, bezoek een museum en een historisch museum, terwijl La Rosita is een soort openlucht museum in het kleine stadje van Villa Verde. La Rosita is bedoeld om te laten zien hoe het was op het eiland voordat het toerisme begon te verschijnen en heeft een museum, een wijnkelder, een tabaksplantage en boerderijdieren.

Fuerteventura Airport ligt op ca.. 30 km buiten de hoofdstad Puerto del Rosario.