Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Gran Canaria

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Gran Canaria en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Gran Canaria info

Autoverhuur Gran Canaria
Autohuur Gran Canaria

Gran Canaria heeft een bevolking van meer dan 800 000 (2009), waardoor het eiland de tweede meest bevolkte eiland van de Canarische Eilanden. Gran Canaria is het derde grootste eiland in de omgeving en ligt met de rest van de Canarische Eilanden uit noordwestelijke kust van Afrika.

Gran Canaria de termijnen, met een weelderige vegetatie en witte zandstranden, en heeft sinds de jaren 1960 is een gevestigde vakantiebestemming. Als de toeristische menigte groeide, het werd opgetrokken kunstmatige steden, die vandaag zijn typische toeristische sites. De belangrijkste stad genaamd Las Palmas de Gran Canaria, ook belde net Las Palmas, en elk jaar gehouden Carnaval van Las Palmas is een wereldberoemd festival.

Gran Canaria Airport is de drukste luchthaven in de Canarische Eilanden en ligt op ca.. 20 km buiten Las Palmas.