Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Huelva

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven in Huelva en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Huelva info

Autoverhuur Huelva
Autohuur Huelva

Huelva is de meest zuiden van Spanje en ligt aan de kust van wat wordt genoemd de Costa de la Luz. De stad maakt deel uit van de regio Andalusië en is de hoofdstad van de provincie Huelva. In 2010, de bevolking in Huelva gemeten op bijna 150 000.

Huelva is afgekeurd door zowel de Romeinen, Moren en later christenen. De erfenis van de Romeinen onder andere een aquaduct dat nog steeds voorziet in het verstrekken van de stad met het water. Christoffel Columbus reisde van Palos de la Frontera, ongeveer 10 km van Huelva, en in 1892 was opgenomen een 34-meter hoge standbeeld van Columbus in Huelva.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven van Sevilla, ook wel bekend als San Pablo Airport. Het ligt op ca.. 100 km ten oosten van Huelva.