Autohuur Lanzarote Luchthaven

Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Lanzarote Luchthaven

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Lanzarote’s Luchthaven en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Lanzarote Luchthaven info

Autoverhuur Lanzarote Luchthaven
Autohuur Lanzarote Luchthaven

Lanzarote Airport (ACE) is gelegen aan de oostzijde van het eiland Lanzarote, dat deel uitmaakt van de Canarische Eilanden uit het Afrikaanse vasteland. Het is slechts 5 km van de hoofdstad van het eiland Arrecife, en de bus lijn 4 rijdt elk half uur. Met de auto volgt u de weg ten oosten LZ-2, of u kunt gebruik maken van een van de taxi’s te wachten buiten de aankomsthal.

In 2010 werd geregistreerd, bijna 5 miljoen passagiers hier, het maken van Lanzarote Airport naar de tiende drukste luchthaven in Spanje. Bedrijven zoals Thomas Cook, en AirBerlin EasyJet biedt vluchten van en naar Lanzarote, en bestemmingen in Madrid, Barcelona en Amsterdam.

De luchthaven beschikt over goede en diverse faciliteiten, met inbegrip van bars, restaurants en eethuisjes, zoals Burger King, diverse winkels, duty-free shop en VIP-ruimte.