Autohuur Lanzarote Luchthaven

» Huurauto » Autohuur Lanzarote Luchthaven
car-rental

Vergelijk en vind de beste prijs voor autoverhuur in Spanje

Autoverhuur Lanzarote Luchthaven

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Lanzarote’s Luchthaven en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Lanzarote Luchthaven info

Autoverhuur Lanzarote Luchthaven

Autohuur Lanzarote Luchthaven

Lanzarote Airport (ACE) is gelegen aan de oostzijde van het eiland Lanzarote, dat deel uitmaakt van de Canarische Eilanden uit het Afrikaanse vasteland. Het is slechts 5 km van de hoofdstad van het eiland Arrecife, en de bus lijn 4 rijdt elk half uur. Met de auto volgt u de weg ten oosten LZ-2, of u kunt gebruik maken van een van de taxi’s te wachten buiten de aankomsthal.

In 2010 werd geregistreerd, bijna 5 miljoen passagiers hier, het maken van Lanzarote Airport naar de tiende drukste luchthaven in Spanje. Bedrijven zoals Thomas Cook, en AirBerlin EasyJet biedt vluchten van en naar Lanzarote, en bestemmingen in Madrid, Barcelona en Amsterdam.

De luchthaven beschikt over goede en diverse faciliteiten, met inbegrip van bars, restaurants en eethuisjes, zoals Burger King, diverse winkels, duty-free shop en VIP-ruimte.