Vergelijk en vind de beste prijs voor autohuur in Spanje

Waarom kiezen voor autoverhuur bij ons?

Gegarandeerd lage prijzen voor autoverhuur

Spanjeautohuur.com vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurders in Spanje om zo de goedkoopste huurauto’s te kunnen aanbieden.

Onbeperkt aantal kilometers

Alle verplichte verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen, samen met onbeperkte kilometers.

Gratis annuleren en wijzigen

Je kunt je bestelling eenvoudig en kosteloos annuleren of wijzigen als je dit 48 uur voor afhalen doet.

Autoverhuur Lanzarote

Vergelijk prijzen van verschillende autohuurbedrijven op Lanzarote en vind de beste prijs voor autohuur. Onze prijzen zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers en verzekering.

Lanzarote info

Autoverhuur Lanzarote
Autohuur Lanzarote

Lanzarote is een eiland behorend tot de Canarische Eilanden en is het eiland dat ligt ten oosten van de archipel. Het eiland ligt net buiten het Noord-Afrikaanse westkust en de belangrijkste stad Arrecife. De bevolking van Lanzarote werd gemeten op ca. 140 000 in 2009.

Lanzarote staat bekend als een populaire vakantiebestemming vanwege het warme klimaat, de mooie, lange stranden en de unieke en contrasterende natuur. Er zijn heel veel dode vulkanen hier evenals de groene vulkanische baai van El Golfo. In het noorden kunt u een bezoek mysterieuze grotten, terwijl het Timanfaya National Park ligt in het noordwesten. In het park kunt u terecht in het restaurant El Diablo, wat betekent “duivel”, waar het voedsel wordt gegrild op vulkanische hitte.

Lanzarote Airport biedt internationale vluchten en ligt ongeveer 5 km van Arrecife.